Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord

  

  

  

  

  

Afspraak maken

Zullen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen? We kunnen dan samen kijken hoe ik je kan ondersteunen.

Ook voor informatie- en inspiratiebijeenkomsten mag je onderstaand contactformulier invullen.

Leuk om kennis te maken!

Het eerste contact is meestal telefonisch of per email. Ik hoor graag met welke vraag je zit en samen kijken we welke mogelijkheden er zijn. Tijdens het contact plannen we samen een kennismakingswandeling, dit is gratis en verplicht je tot niets.

Vul het formulier hiernaast in voor een eerste afspraak. 

Meld je aan

Ik heb interesse in:
Versturen

Coaching traject

Mediablij Opvoeden

Dit is wat voor jou als...

... je het belangrijk vindt dat je kind(eren) de 21ste-eeuwse vaardigheid, mediawijsheid, onder de knie krijgen, maar je weet niet hoe.
... je niet weet hoe je jezelf en je kind(eren) tevreden kan houden wat betreft het gebruik van gameconsoles, telefoons en andere apparaten;
...je niet weet hoe je je kind(eren) zo goed mogelijk kan ondersteunen bij het leren van mediawijsheid, zonder dat het schadelijk is voor je kind(eren).
... je vastloopt in de mediaopvoeding van je kind(eren).

Bekijk traject

 

 

  

  

  

  

Informatiebijeenkomst

Mediaopvoeding

Wilt u als school, kinderopvang of andere organisatie in het sociale domein samen met uw medewerkers en/of met de ouders in gesprek gaan over mediaopvoeding dan bent u bij Natuurkind aan het juiste adres.

Meer informatie

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van mediaopvoeding en opvoeden met de natuur. Er worden regelmatig nieuwe blogs online gezet die ook op Facebook, LinkedIn en Instagram geplaatst worden.

Eens per maand (met ingang van september 2019) stuur ik een nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs en exclusieve informatie voor nieuwsbrief abbonees.

© Natuurkind 2018