Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord

  

  

  

  

Mediablij Opvoeden

Vind jij het lastig om te beslissen hoe je om wilt gaan met digitale media in je gezin? Vraagt je kind wel erg vaak per dag om zijn telefoon of tablet? En kan je hem er vervolgens niet meer achter weg slaan? Wil je graag dat je kind de 21ste-eeuwse vaardigheid, mediawijsheid, onder de knie heeft, maar weet je niet hoe je dit vorm kunt geven op een prettige manier?

Opvoeden is lastig en het stukje mediaopvoeding is dan ook nog eens compleet nieuw. Je bent het wiel nog aan het uitvinden en hebt al vaak advies van internet ingewonnen om keuzes te maken. Toch vind je het lastig om hier je eigen keuzes in te maken en is het moeilijk om hier eenduidig over te zijn naar je kinderen.

Afspraak maken

Stel je voor...

... dat je op een manier die bij jou (en je partner) past de mediaopvoeding in je gezin kan vormgeven. Je kunt op een ontspannen manier je kinderen ondersteunen bij het omgaan met de digitale apparaten bij jullie thuis.

In het coachingstraject Mediablij Opvoeden leer ik je hoe je zonder schuldgevoel een prettige balans vindt tussen digitale media in jouw gezin.

Je ontvangt mijn persoonlijke begeleiding om hier helderheid over te krijgen en je ontdekt jouw manier van omgaan met digitale media in de opvoeding. 

Deze investering in jezelf en je gezin kost 295,-.

Over mij

Na het traject kun jij:

 • je kind(eren) ondersteunen bij het leren omgaan met digitale media; 
 • op een manier die bij jou past de mediaopvoeding in je gezin vormgeven. Je voelt je niet meer schuldig of tekort komen bij het gebruiken van of juist onthouden van digitale media;
 • zelfverzekerd en ontspannen omgaan met dit onderwerp. De struggle over hoe om te gaan met telefoons, games, televisie, etc. behoort tot de verleden tijd. 

Inhoud en opbouw

Tijdens de coaching gaan we wandelen in de natuur en krijg je mijn persoonlijke aandacht. Nadat we je probleem of vraag om hebben gezet naar jouw ideale oplossing, gaan we samen aan de slag met oefeningen en opdrachten om je doel te bereiken.

Concreet omvat het programma:

 • Een intakegesprek, wandelend, met aandacht voor je verhaal, vraag en wens;
 • Formulering van je gewenste resultaat op basis van dat gesprek;
 • Voorbereidende wandelcoachopdrachten;
 • 3 of 4 wandelingen van 1,5 uur met deskundige en doelgerichte coaching;
 • Werkblad ter voorbereiding op de volgende wandeling;
 • Uitgebreide voorbereiding door mij op onze wandelingen;
 • Notitieboekje om je wensen, dromen, acties, resultaten, ideeën en tips in op te schrijven;
 • Thee en wat lekkers tijdens de wandeling.
Afspraak maken

Coachingstraject

Mediablij Opvoeden

Heb je nog vragen over dit traject? Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de mail (nora@natuurkindcoaching.nl) of via whatsapp of bellen (06 3954 7200).

 

 

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van mediaopvoeding en opvoeden met de natuur. Er worden regelmatig nieuwe blogs online gezet die ook op Facebook, LinkedIn en Instagram geplaatst worden.

Eens per maand (met ingang van september 2019) stuur ik een nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs en exclusieve informatie voor nieuwsbrief abbonees.

Aangesloten bij

Contact

Natuurkind
nora@natuurkindcoaching.nl
06 - 395 47 200

Westrak 52, 
Harderwijk, Nederland

KvK: 72650877
BTW: NL002263135B15

Privacy statement
Algemene voorwaarden

© Natuurkind 2018