Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord

  

  

  

  

  

Afspraak maken

Zullen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen? We kunnen dan samen kijken hoe ik je kan ondersteunen.

Ook voor bijeenkomsten mag je onderstaand contactformulier invullen.

Waarmee kan ik je helpen?

Versturen

Coachingstraject

Opvoeden in balans

Jij bent moeder van een groot gezin. Het is altijd gezellig thuis en voor de buitenwereld lijk je het allemaal onder controle te hebben. Toch merk je dat je blijft malen over problemen en niet tot rust kunt komen. Je hebt geen tijd voor jezelf en wil daar verandering in brengen.

Ik leer jou in zes weken hoe je naar een leven gaat waarin je meer rust ervaart en emotioneel beter in balans bent, zonder dat je het gevoel hebt te kort te schieten.

Ik wil meer weten!

 

 

  

  

  

  

Informatiebijeenkomst

Mediaopvoeding

Wilt u als school, kinderopvang of andere organisatie in het sociale domein samen met uw medewerkers en/of met de ouders in gesprek gaan over mediaopvoeding dan bent u bij Natuurkind aan het juiste adres.

Meer informatie

de Bosclub

Vanaf Maart 2020 organiseer ik de Bosmiddag voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. Tijdens deze middag gaan we op pad, het bos in, om al spelend de natuur om ons heen ontdekken.

Meld je hier aan!

 

 

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van mediaopvoeding en opvoeden met de natuur. Er worden regelmatig nieuwe blogs online gezet die ook op Facebook, LinkedIn en Instagram geplaatst worden.

Eens per maand (met ingang van september 2019) stuur ik een nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs en exclusieve informatie voor nieuwsbrief abbonees.

Aangesloten bij

Contact

Natuurkind
nora@natuurkindcoaching.nl
06 - 395 47 200

Westrak 52, 
Harderwijk, Nederland

KvK: 72650877
BTW: NL002263135B15

Privacy statement
Algemene voorwaarden

© Natuurkind 2018