Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord
Coaching

Voor ouders en volwassenen die terug willen naar hun eigen natuur.

Afspraak maken

Leven in verbinding

Je hebt een prima leven en toch heb je het gevoel dat er iets mist. Je voelt je vaak vermoeid en je hebt moeite om te ontspannen. ’s Avonds kom je uitgeput thuis, heb je geen energie meer om te koken en ben je al helemaal niet gezellig voor je partner en kinderen. Als je 's avonds eindelijk op de bank zit met je telefoon in je hand besef je: er moet iets veranderen!

Je hebt al allerlei dingen geprobeerd, zoals mindfulness, structuur in je leven brengen, minder afspraken plannen, etc. Maar het lukt je niet om zelf die rust, plezier en balans in je leven te vinden waar je zo naar verlangt.

Ik ben klaar voor verandering!

 

 

  

  

  

  

Pedagogische coaching

Als moeder of vader wil je het beste voor je kind en dat is best een uitdaging. Je bent namelijk niet perfect. Soms weet je het gewoon even niet meer en nemen frustratie en andere emoties de overhand waardoor je niet meer helder kan denken over de situatie met je kind(eren).

Ik wil je graag ondersteunen bij je opvoedvraag, zodat jij en je kind elkaar weer beter begrijpen.

Meer weten

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden, leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.