Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord

  

  

  

  

Pedagogische coaching

Als moeder of vader wil je het beste voor je kind en dat is best een uitdaging. Je bent namelijk niet perfect. Soms weet je het gewoon even niet meer en nemen frustratie en andere emoties de overhand waardoor je niet meer helder kan denken over de situatie met je kind(eren).

Ik wil je graag ondersteunen bij je opvoedvraag, zodat jij en je kind elkaar weer beter begrijpen.

De situatie zit je behoorlijk dwars. Je hebt het al besproken met vriend(inn)en, maar je komt er niet uit. Je krijgt veel goed bedoelde adviezen en soms oordelende antwoorden die je onzeker maken. 

Ik ondersteun je graag tijdens een wandeling of online sessie waarin ik zonder oordeel naar je luister en jou help om de hulpvraag van je kind(eren) helder te krijgen, zodat je daarop in kan spelen. 

Aan het eind van de wandeling/online sessie heb jij:

  • helder welke hulpvraag er achter het gedrag van je kind schuilt;
  • meer inzicht in de innerlijke wereld van je kind;
  • praktische tips waarmee je verder kunt.

Review

"Het was erg fijn om tijdens een wandeling met Nora te spreken over iets wat me bezig hield; namelijk het gedrag van een van onze kinderen. Met haar open vragen liet ze me nadenken over de werkelijke hulpvraag van onze dochter. Gedurende de wandeling werd dit helder. Nora’s kracht is het luisteren zonder oordeel. Ze denkt mee en vanuit haar pedagogische kennis helpt ze inzicht te geven in de innerlijke wereld van een kind.
Dankzij haar praktische tips voel ik me een stuk zekerder over de juiste aanpak."

Moeder van vijfjarige dochter

Pedagogische coaching

Heb je nog vragen over deze coaching? Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de mail (nora@natuurkindcoaching.nl) of via whatsapp of bellen (085 0702323).

 

 

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden en leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.