Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord

  

  

  

  

Leven in verbinding

Je hebt een prima leven en toch heb je het gevoel dat er iets mist. Je voelt je vaak vermoeid en je hebt moeite om te ontspannen. ’s Avonds kom je uitgeput thuis, heb je geen energie meer om te koken en ben je al helemaal niet gezellig voor je partner en kinderen. Als je 's avonds eindelijk op de bank zit met je telefoon in je hand besef je: er moet iets veranderen!

Je hebt al allerlei dingen geprobeerd, zoals mindfulness, structuur in je leven brengen, minder afspraken plannen, etc. Maar het lukt je niet om zelf die rust, plezier en balans in je leven te vinden waar je zo naar verlangt.

Drie GRATIS oefeningen downloaden

Ben je er klaar voor om nu écht je leven om te gooien en helemaal naar jouw hand te zetten? Wil je uitgerust wakker worden? En vol plezier en ontspanning je dag doorkomen?

Laat mij je dan helpen met een 1-op-1 coachtraject van drie maanden waarin ik je alle ruimte geef om te ontdekken wat bij je past, zodat jij weer vol energie, ontspanning en enthousiasme in het leven staat! 

Als je in verbinding bent met jezelf, de mensen en de natuur om je heen, dan kun jij je prachtige, krachtige en unieke
zelf laten zien!

Na het traject kun jij:

 • vanuit vertrouwen beslissingen nemen;
 • een leven vormgeven dat bij jou en je gezin past;
 • zonder schuldgevoel je grens aangeven en je rust pakken om emotioneel stabiel te blijven;
 • met meer energie en ontspanning structuur in je dagelijks leven creëren;
 • kiezen voor jezelf!

Reviews

"Fijn traject gehad met Nora, ze heeft geholpen om positief naar bepaalde situaties te kijken en dit in de praktijk te brengen."

Nienke

"Het was erg fijn om tijdens een wandeling met Nora te spreken over iets wat me bezig hield; namelijk het gedrag van een van onze kinderen. Met haar open vragen liet ze me nadenken over de werkelijke hulpvraag van onze dochter. Gedurende de wandeling werd dit helder. Nora’s kracht is het luisteren zonder oordeel. Ze denkt mee en vanuit haar pedagogische kennis helpt ze inzicht te geven in de innerlijke wereld van een kind.
Dankzij haar praktische tips voel ik me een stuk zekerder over de juiste aanpak."

Moeder van dochter van vier

"Ik heb Nora leren kennen als een bewuste, integere en heel liefdevolle vrouw met hart voor haar werk. Ze is niet bang om haar eigen wijsheid en inzichten te volgen en dat maakt haar een inspirerende en stevige professional."

Anne

Eigenaar @ Vuurvrouw

Inhoud en opbouw

Tijdens de coaching gaan we, afhankelijk van de afstand waarop we van elkaar wonen, wandelen in de natuur of krijg je via een online sessie mijn persoonlijke aandacht. Nadat we je probleem of vraag om hebben gezet naar jouw ideale oplossing, gaan we samen aan de slag met oefeningen en opdrachten om je doel te bereiken.

Concreet omvat het programma:

 • Een intakegesprek, telefonisch, met aandacht voor je verhaal, vraag en wens;
 • Formulering van je gewenste resultaat op basis van dat gesprek;
 • Voorbereidende opdrachten en meditaties via mijn online coachingsomgeving;
 • 4 wandelingen/online sessies van een uur met deskundige en doelgerichte coaching;
 • Uitgebreide voorbereiding door mij op onze wandelingen;
 • Notitieboekje om je wensen, dromen, acties, resultaten, ideeën en tips in op te schrijven;
 • Thee en wat lekkers tijdens de wandeling.

Coachingstraject

Leven in verbinding

Heb je nog vragen over dit traject? Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de mail (nora@natuurkindcoaching.nl) of via whatsapp of bellen (085 0702323).

 

 

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden en leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.