Avonturenclub

Ik organiseer de Avonturenclub in Harderwijk voor kinderen van zeven jaar en ouder. We gaan twee uur met elkaar op pad, het bos in, om al spelend de natuur om ons heen ontdekken.

Op deze pagina kan je je aanmelden voor een eerste GRATIS proefmiddag.

Praktische informatie

De Avonturenclub start op 5 maart 2021 en vindt vanaf dat moment elke vrijdagmiddag van 15:00 - 17:00 uur plaats.

Weer of geen weer we gaan naar buiten.* Zo ervaren we de natuur in al haar kleuren. 

De kosten van deelname zijn 10,00 euro per kind of 56,47 euro voor een strippenkaart van 6 keer. De strippenkaart is twee maanden geldig exclusief schoolvakanties.

Wil je kijken of dit wat voor je kind is? Meld hem/haar dan aan voor een GRATIS proefmiddag. 

* Bij hoge uitzondering gaat de avonturenclub niet door, dat is in geval van noodweer (code geel of erger) of bij overmacht van mijzelf, Nora.

Hallo, ik ben Nora...

  • pedagoog en coach,
  • woonachtig in Harderwijk,
  • gek op wandelen met mijn hond en vrienden.

Ik wil kinderen laten zien hoe leuk het is om in de natuur te spelen. Je kan er alles, ervaart vrijheid, leert je grenzen kennen, klimt in bomen, ontdekt waar dieren wonen en maakt nieuwe vrienden.

Ik kan je nog veel meer vertellen, dus wil je meer weten klik dan hieronder op 'over mij.' 

Over mij

Wat gaan we doen?

Tijdens de Avonturenclub gaan we op pad en bied ik activiteiten aan in het ritme van de seizoenen. Zoals nu, in februari, is het weer wispelturig en dat is een mooi moment om naar de wolken, de wind en de zon te kijken. Door activiteiten te doen vanuit wat de kinderen op dat moment ervaren in de natuur leren ze vanuit ervaring. Zoals je zelf ook in je herinnering hebt, zijn dat de leukste en mooiste leermomenten! Het kind staat bij mij altijd voorop, dus als ze bijvoorbeeld een hut willen bouwen, dan gaan we daarmee verder en laten we het thema van die dag los.

Kom mee op avontuur

Als jij en je kind benieuwd zijn naar de Avonturenclub dan kan je kind altijd een keer komen kijken. Het is mogelijk om een keer GRATIS te komen kijken, waarna je beslist of je kind bij de Avonturenclub wil komen.

Ik vind het belangrijk dat de groep stabiel is, omdat kinderen zich dan veilig voelen en zo beter tot spel en ontdekking komen. Daarom vraag ik aan ouders en kinderen om minimaal 6 keer te komen.

Mail mij

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden, leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.