Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord

  

  

  

  

  

Bijeenkomsten

voor opvoeders

Ik organiseer activiteiten voor ouders en andere opvoeders (zoals scholen, kinderopvang, etc.). De activiteiten zijn gericht op de natuur, de spelontwikkeling van kinderen en de (media)opvoeding. Ik deel mijn kennis en we praten over de opvoeding en verdiepen zo onze kennis en ervaring.

Opvoeden met de natuur

Tijdens deze bijeenkomst gaan we het hebben over hoe je kan opvoeden met de natuur. Hoe neem je een kind mee in de ritmes van de seizoenen? Hoe kijk je naar de ontwikkeling van een kind vanuit een natuurlijke visie? De natuur heeft ieder mens veel dingen meegegeven om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Daar moeten we onze kinderen gebruik van laten maken en daar niet overheen walsen met onze economische manier van denken.

De bijeenkomst is geschikt voor ouders en professionele opvoeders, zoals pedagogisch medewerkers en gastouders. Ik pas de inhoud van de bijeenkomst aan op de vraag die jij als opdrachtgever hebt en natuurlijk houd ik ook rekening met de vragen die tijdens de bijeenkomst naar voren komen. 

De deelnemers gaan naar huis met nieuwe kennis en praktische handvatten hoe ze in hun werk en/of hun gezin kunnen opvoeden met de natuur. 

Mediawijs Opvoeden

Deze bijeenkomst heeft als doel om ouders en opvoeders meer informatie te geven over de invloed van digitale media op de ontwikkeling van kinderen. Het bestaat uit een informatief deel waarin ik vertel over de invloed van digitale media op (jonge) kinderen en volwassenen. Na het informatieve deel gaan we in gesprek over wat je herkent in de praktijk en hoe je de informatie uit deze bijeenkomst praktisch vorm wil geven in het werk en/of het gezin thuis.

Ik bied ook een bijeenkomst aan waarin we met elkaar in gesprek gaan over Mediawijs Opvoeden binnen uw organisatie. 

Bijeenkomsten

voor ouders en opvoeders

Wil je graag meer informatie over een bijeenkomst? Meld je aan via onderstaande knop en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Geef mij meer informatie

 

 

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden, leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.