de Bosclub

Ik organiseer de Bosclub in Harderwijk en Ermelo voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. We gaan twee uur met elkaar op pad, het bos in, om al spelend de natuur om ons heen ontdekken.

Op deze pagina kan je je aanmelden voor een eerste GRATIS proefmiddag.

Praktische informatie

De Bosclub zal elke woensdagmiddag van 14:30 tot 16:30 uur in Harderwijk plaatsvinden bij de Bosspeeltuin en elke vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in Ermelo bij het Indianenbos. Weer of geen weer we gaan naar buiten.* Zo ervaren we de natuur in al haar kleuren. Met feestdagen en vakanties gaat de Bosclub niet door. 

De kosten van deelname zijn 8,50 euro per kind of 46,50 euro voor een strippenkaart van 6 keer. De strippenkaart is twee maanden geldig exclusief de schoolvakanties.

Wil je kijken of dit wat voor je kind is? Op dit moment zijn er nog een aantal plekken vrij. Meld hem/haar dan aan voor een GRATIS proefmiddag. 

* Bij hoge uitzondering gaat de bosmiddag niet door, dat is in geval van noodweer (code geel of erger) of bij overmacht van mijzelf, Nora.

Hallo, ik ben Nora...

  • pedagoog en coach,
  • woonachtig in Harderwijk,
  • gek op wandelen met mijn hond en vrienden.

Ik wil kinderen laten zien hoe leuk het is om in de natuur te spelen. Je kan er alles, ervaart vrijheid, leert je grenzen kennen, klimt in bomen, ontdekt waar dieren wonen en maakt nieuwe vrienden.

Ik kan je nog veel meer vertellen, dus wil je meer weten klik dan hieronder op 'over mij.' 

Over mij

Kom mee naar het bos

Als jij en je kind benieuwd zijn naar de Bosclub dan kan je kind altijd een keer komen kijken. Het is mogelijk om een keer GRATIS te komen kijken, waarna je beslist of je bij de Bosclub wil komen.

Ik vind het belangrijk dat de groep stabiel is, omdat kinderen zich dan veilig voelen en zo beter tot spel en ontdekking komen. Daarom vraag ik aan ouders en kinderen om minimaal 6 keer te komen.

Mail mij

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden en leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.

Aangesloten bij

Contact

Natuurkind
nora@natuurkindcoaching.nl
06 - 395 47 200

Westrak 52, 
Harderwijk, Nederland

KvK: 72650877
BTW: NL002263135B15

Privacy statement
Algemene voorwaarden