Kinderfeestjes

Ik organiseer Indianenfeestjes buiten in de natuur. Het is voor kinderen in de basisschool leeftijd die graag een buiten feestje willen.

Download de infosheet

Een Indianenfeestje kan overal in de natuur plaats vinden. Misschien weet je zelf een geschikte plek en anders kijken we daar samen naar. Ik zet vooraf een speurtocht met opdrachten uit en je hebt de keuze of ik met de kinderen een dromenvanger of een totem ga maken.

Een totem is een natuurlijk voorwerp dat symbolische betekenis voor een kind heeft en waarmee het zich sterk verbonden voelt. Het is vaak een mooi versierde stok, die zo groot en klein kan zijn als het kind zelf wil.

Hallo, ik ben Nora...

  • pedagoog en coach,
  • woonachtig in Harderwijk,
  • gek op wandelen met mijn hond en vrienden.

Ik wil kinderen laten zien hoe leuk het is om in de natuur te spelen. Je kan er alles, ervaart vrijheid, leert je grenzen kennen, klimt in bomen, ontdekt waar dieren wonen en maakt nieuwe vrienden.

Ik kan je nog veel meer vertellen, dus wil je meer weten klik dan hieronder op 'over mij.' 

Over mij

Praktische informatie

Wat kost het? 
Ik organiseer feestjes van 1,5 à 2 uur voor groepen tot en met 10 kinderen voor 125 euro inclusief btw. Voor elk kind extra betaalt u 10 euro extra. Je kunt dit aangeven als we de boeking compleet maken. Voor 10 euro extra stuur ik je bijpassende uitnodigingen toe op gerecycled papier.

Wat moet ik zelf nog doen?
Je blijft zelf bij het feestje aanwezig en zorgt voor wat te eten en te drinken. Ik neem de leiding. Je hoeft daarin zelf weinig te doen. Laat dat maar aan mij over.

Eigen risico
Wel is het zo dat je verantwoordelijk blijft* voor de kinderen. Ik heb ruime ervaring in het werken met kinderen, ik houd mijn EHBO-diploma up-to-date en heb een EHBO-set bij me. 

*Is het voor jullie erg lastig dat een van de ouders/verzorgers bij het feestje blijft, laat het me dan even weten. Er zijn mogelijkheden.

Neem contact op

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden, leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.