Peuters Outdoor

Ik organiseer de Peuters Outdoor in Harderwijk voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. We gaan twee uur met elkaar op pad, het bos in, om al spelend de natuur om ons heen ontdekken.

Op deze pagina kan je je aanmelden voor een eerste GRATIS proefmiddag.

Praktische informatie

De Peuters Outdoor start in maart 2021 en vindt op een doordeweekse ochtend plaats. Samen met de geïnteresseerde ouders ga ik beslissen welke ochtend dat wordt en welke tijd het fijnst is. Als je interesse hebt laat het mij dan weten.

Weer of geen weer we gaan naar buiten.* Zo ervaren we de natuur in al haar kleuren. 

De kosten van deelname zijn 10,50 euro per kind of 58,97 euro voor een strippenkaart van 6 keer. De strippenkaart is twee maanden geldig.

Wil je kijken of dit wat voor je kind is? Meld hem/haar dan aan voor een GRATIS proefmiddag. 

* Bij hoge uitzondering gaat de bosmiddag niet door, dat is in geval van noodweer (code geel of erger) of bij overmacht van mijzelf, Nora.

Hallo, ik ben Nora...

  • pedagoog en coach,
  • woonachtig in Harderwijk,
  • gek op wandelen met mijn hond en vrienden.

Ik wil kinderen laten zien hoe leuk het is om in de natuur te spelen. Je kan er alles, ervaart vrijheid, leert je grenzen kennen, klimt in bomen, ontdekt waar dieren wonen en maakt nieuwe vrienden.

Ik kan je nog veel meer vertellen, dus wil je meer weten klik dan hieronder op 'over mij.' 

Over mij

Kom mee naar het bos

Als jij en je kind benieuwd zijn naar de Peuters Outdoor dan kan je kind altijd een keer komen kijken. Het is mogelijk om een keer GRATIS te komen kijken, waarna je beslist of je kind bij de Peuters Outdoor wil komen.

Ik vind het belangrijk dat de groep stabiel is, omdat kinderen zich dan veilig voelen en zo beter tot spel en ontdekking komen. Daarom vraag ik aan ouders en kinderen om minimaal 6 keer te komen.

Mail mij

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden, leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.