Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord

  

  

  

  

Teambuilding

Voel jij ook die kracht van de natuur? Merk je dat er op het moment dat je in de natuur bent er een bepaalde rust over je heen komt? En dat er ruimte ontstaat? Ruimte om wijds te denken en ruimte om je te ontwikkelen? 

Bel 06 3954 7200

Wat ik hierboven schrijf is wat de natuur met je doet en daar maak ik gebruik van tijdens mijn teambuildingsactiviteiten in de natuur.

Samen met de organisator/leidinggevende kijk ik waar je op wil focussen tijdens de teambuilding en aan de hand daarvan vul ik de activiteit in. Denk hierbij aan: wil je focussen op de gehele samenwerking of wil je kijken hoe ieder individu of de kleinere team het meeste uit hun werk kan halen. Hoe er verder ontwikkeld kan worden waardoor de kwaliteit verbetert. Dit kan de kwaliteit van de communicatie en samenwerking zijn of de kwaliteit naar je klanten toe.  

Over mij

Aan de hand van verdiepende oefeningen in de natuur gaan we aan de slag. Het zal niet snel zwaar voelen omdat ik met positieve psychologie werk, doordat het buiten is en ik indien nodig een verlichtend samenwerkingsspel in breng.  

Locatie 
Afhankelijk van je behoeftes kun je een locatie huren in de natuur (check hiervoor de mogelijkheden hieronder) of we spreken op een plek in de natuur af waar ik de middag organiseer. Wil je daarna of ervoor nog samen vergaderen, lunchen of dineren? Dan is een locatie huren voor de gehele dag wellicht een goed idee. Ik hoor graag wat je wensen zijn. Ik kan je hierin volledig ontzorgen.  

Geheel verzorgde dag met in de ochtend ruimte voor vergadering o.i.d. (zelf in te vullen), daarna een uitgebreide lunch, 's middags wordt ingevuld door mij met teambuildingsactiviteiten. Door de dag heen wordt koffie, thee en wat lekkers ook verzorgd.
Mogelijke locaties voor deze dag:

  • Landgoed in de natuur in de buurt van Harderwijk,
      1. 850 euro excl. btw, max. 12 personen
      2. 1100 excl. btw, max. 16 personen
  • Op de hei bij Vierhouten, 920 euro excl. btw, max. 10 personen
  • Scouting gebouw Harderwijk, 650 euro excl. btw, max. 40 personen.

Heb je andere wensen? Laat het mij weten en ik maak een offerte op maat voor je.

Een middag ingevuld door mij op een natuurlocatie bij u in de buurt kost voor 3,5 uur 299 euro excl. btw en eventuele reiskosten.
 
Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Geef me een belletje of stuur een mailtje, en ik denk alvast mee. Waarna je nog kan beslissen of het past. 

Teambuilding

Heb je nog vragen over de wat ik voor jouorganisatie kan betekenen?

Neem dan gerust contact met mij op via mail (nora@natuurkindcoaching.nl) of via whatsapp of bellen (06 3954 7200).

 

 

Aangesloten bij

Contact

Natuurkind
nora@natuurkindcoaching.nl
06 - 395 47 200

Westrak 52, 
Harderwijk, Nederland

KvK: 72650877
BTW: NL002263135B15

Privacy statement
Algemene voorwaarden