Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord

Natuurkind

verbinding met jezelf en de natuur om je heen

Link in de bio

Hier vind je de links die ik heb genoemd in mijn posts en stories op Facebook en Instagram.

Jij bent moeder van een groot gezin. Het is altijd gezellig thuis en voor de buitenwereld lijk je het allemaal onder controle te hebben. Toch merk je dat je blijft malen over problemen en niet tot rust kunt komen. Je hebt geen tijd voor jezelf en wil daar verandering in brengen.

Download hieronder mijn e-book voor meer rust en balans in het moederschap.

E-book downloaden

Downloaden

De hele week thuis, activiteiten tips!

Je kind gaat altijd lekker spelen in het weekend en vermaakt zich vaak wel, maar nu het de hele week thuis moet zijn is dat toch wel iets anders. Vooral ook nu alle activiteiten gecanceld zijn en de pretparken, etc. gesloten zijn. Dus wat doe je dan?

Meer lezen

Grenzen stellen constant op de proefgesteld

Grenzen stellen is voor mij een van de grootste uitdagingen in mijn leven, en volgens mij ben ik niet de enige. Van nature ben ik iemand die graag controle heeft en weet waar ik aan toe ben. Daardoor dacht ik ook dat ik goed was in grenzen stellen.

Meer lezen

Schermtijd geen toegevoegde waarde?

Wist je dat baby’s gemiddeld een uur per dag achter een scherm zitten. Terwijl de WHO (World Health Organisation) adviseert om geen schermtijd aan te bieden. Ik begrijp het wel. Het is een makkelijke manier om je kind..

Meer lezen

Bosclub

Vanaf Maart 2020 organiseert Natuurkind de Bosclub voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. Tijdens deze middag gaan we op pad, het bos in, om al spelend de natuur om ons heen ontdekken.

Meer lezen

Coaching

Jij bent moeder van een groot gezin. Het is altijd gezellig thuis en voor de buitenwereld lijk je het allemaal onder controle te hebben. Toch merk je dat je blijft malen over problemen en niet tot rust kunt komen. Je hebt geen tijd voor jezelf en wil daar verandering in brengen.

Meer lezen

Natuurlijk leren

Tijdens het spelen is een kind druk bezig om zich dingen eigen te maken, te leren. Daarom is spelen voor kinderen heel belangrijk. 

Meer lezen

Gratis downloads

Hallo, ik ben Nora,

pedagoog en moedercoach

Als coach werk ik vanuit mijn hart, vanuit mijn expertise en met het geloof dat de natuur rust en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen in je leven. Er is een reden dat ik zo sterk geloof in de natuur. Laat mij je meenemen in mijn verhaal.

Mijn verhaal Contact opnemen

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van mediawijsheid en opvoeden met de natuur. Er worden regelmatig nieuwe blogs online gezet die ook op Facebook, LinkedIn en Instagram geplaatst worden.

Eens per maand stuur ik een nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs en exclusieve informatie voor nieuwsbrief abbonees.

Aangesloten bij

Contact

Natuurkind
nora@natuurkindcoaching.nl
06 - 395 47 200

Westrak 52, 
Harderwijk, Nederland

KvK: 72650877
BTW: NL002263135B15

Privacy statement
Algemene voorwaarden

© Natuurkind 2018