Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord
Link in mijn bio

Hier vind je de links die ik heb genoemd in mijn posts en stories op Instagram en Facebook.

Leven in verbinding

Je bent bijna klaar met je studie of net begonnen in het werkende leven. Je hebt een baan, maar voelt dat er iets mist. Je voelt je vermoeid en het lukt je niet om te ontspannen. ’s Avonds kom je uitgeput thuis en heb je geen energie meer om te koken. Als je voor de tv zit met je telefoon in je hand besef je:
er moet iets veranderen!

Laat mij je helpen met een 1-op-1 coachtraject van drie maanden waarin ik je alle ruimte geef om te ontdekken wat bij je past, zodat jij weer vol energie, ontspanning en enthousiasme in het leven staat!

De Bosclub

Ik organiseer de Bosclub in Harderwijk en Ermelo voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. We gaan twee uur met elkaar op pad, het bos in, om al spelend de natuur om ons heen ontdekken.

Op deze pagina kan je je aanmelden voor een eerste GRATIS proefmiddag.

Drie toepasbare tips

Ben je er klaar voor om nu je leven om te gooien en helemaal naar jouw hand te zetten? Wil je weer uitgerust wakker worden? En vol plezier en ontspanning je dag doorkomen?

Ik neem je mee in drie oefeningen die je op weg helpen naar een leven dat écht bij jou past!

Hallo, ik ben Nora,
pedagoog en coach

Als coach werk ik vanuit mijn hart, vanuit mijn expertise en met het geloof dat de natuur rust en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen in je leven. Er is een reden dat ik zo sterk geloof in de natuur. Laat mij je meenemen in mijn verhaal.

Mijn mooiste blogs op een rij:

4 redenen om de natuur in te gaan

Je hebt een drukke week achter de rug en je hebt nog een flinke to-do list over. Je merkt dat je moe bent en je wil graag dat alles af is, dat lukt je onmogelijk en dat frustreert je. Herken je dat? En dat is het perfecte moment om even de natuur in te duiken.

Nu zul je denken werkt dat echt? Hoe dan?

Spelen is natuur

Kinderen spelen elk moment van de dag. Door spelen ontwikkelen kinderen zich. We vinden het allemaal belangrijk dat onze kinderen zich ontwikkelen tot autonome en gelukkige kinderen. Daarom vertel ik in deze blog wat de rol van spel daarbij is.

Natuurlijk leren

Tijdens het spelen is een kind druk bezig om zich dingen eigen te maken, te leren. Daarom is spelen voor kinderen heel belangrijk. 

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden en leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.

Aangesloten bij

Contact

Natuurkind
nora@natuurkindcoaching.nl
06 - 395 47 200

Westrak 52, 
Harderwijk, Nederland

KvK: 72650877
BTW: NL002263135B15

Privacy statement
Algemene voorwaarden

© Natuurkind 2018