Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord
Link in mijn bio

Hier vind je de links die ik heb genoemd in mijn posts en stories op Instagram en Facebook.

Mijn online omgeving

Ja, ik heb dus een online omgeving! Hij is nog in aanbouw, maar er staan al heel wat mooie dingen op, zoals een zakmes diploma, de natuurkind jaarkalender, natuur bingo en seizoenscursussen Leven met de Natuur.

Speel inspiratie

voor tijdens de wandeling

Lekker wandelen in de natuur met je kinderen, dat kan heel fijn zijn. Afhankelijk van de leeftijd pas je je wandeltempo aan. Kinderen hebben ze niet altijd zin om te wandelen, maar als jij het uitdagender kan maken en ze tijdens de wandeling kunnen spelen wordt het een stuk leuker. Ik geef je 10 tips om al wandelend en spelend de natuur te ontdekken.

1000 rivieren

Over wat de moderne wereld vergeten heeft als het gaat om leren, en kinderen.

Over dit artikel sprak in mijn stories, terug te vinden in het hoogtepunt 'Ander onderwijs.'

Natuurlijk leren

In mijn post op instagram en facebook vertelde ik over deze blog die ik al een tijdje geleden heb geschreven. Het gaat over anders kijken naar de ontwikkeling van je kind en het onderwijssysteem dat wij nu gebruiken.

Tot jezelf komen

in de natuur, 10 tips

In de natuur zijn is fijn en een lekkere wandeling maken samen met een vriend is heerlijk. Wil je echt even tot jezelf komen, tot rust komen, in de natuur dan helpt het om alleen op pad te gaan.

Drie toepasbare tips

Ben je er klaar voor om nu je leven om te gooien en helemaal naar jouw hand te zetten? Wil je weer uitgerust wakker worden? En vol plezier en ontspanning je dag doorkomen?

Ik neem je mee in drie oefeningen die je op weg helpen naar een leven dat écht bij jou past!

Hallo, ik ben Nora,
pedagoog en coach

Als coach werk ik vanuit mijn hart, vanuit mijn expertise en met het geloof dat de natuur rust en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen in je leven. Er is een reden dat ik zo sterk geloof in de natuur. Laat mij je meenemen in mijn verhaal.

Mijn mooiste blogs op een rij:

4 redenen om de natuur in te gaan

Je hebt een drukke week achter de rug en je hebt nog een flinke to-do list over. Je merkt dat je moe bent en je wil graag dat alles af is, dat lukt je onmogelijk en dat frustreert je. Herken je dat? En dat is het perfecte moment om even de natuur in te duiken.

Nu zul je denken werkt dat echt? Hoe dan?

Spelen is natuur

Kinderen spelen elk moment van de dag. Door spelen ontwikkelen kinderen zich. We vinden het allemaal belangrijk dat onze kinderen zich ontwikkelen tot autonome en gelukkige kinderen. Daarom vertel ik in deze blog wat de rol van spel daarbij is.

Natuurlijk leren

Tijdens het spelen is een kind druk bezig om zich dingen eigen te maken, te leren. Daarom is spelen voor kinderen heel belangrijk. 

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden, leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.