Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord

Natuurkind

verbinding met jezelf en de natuur om je heen

Link in de bio

Hier vind je de links die ik heb genoemd in mijn posts en stories op Facebook en Instagram.

E-book

Jij bent moeder van een groot gezin. Het is altijd gezellig thuis en voor de buitenwereld lijk je het allemaal onder controle te hebben. Toch merk je dat je blijft malen over problemen en niet tot rust kunt komen. Je hebt geen tijd voor jezelf en wil daar verandering in brengen.

Download hieronder mijn e-book voor meer rust en balans in het moederschap.

25 tips om buiten te doen

We zijn vergeten hoe belangrijk het is om naar buiten te gaan. Er is zoveel leuks te doen buiten. Ga volgend weekend naar buiten met het gezin. Met deze lijst met activiteiten zul je een heel eind komen!

Bosclub

Ik organiseer elke woensdagmiddag de Bosclub voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. Tijdens deze middag gaan we op pad, het bos in, om al spelend de natuur om ons heen ontdekken.

Natuurlijk leren

Tijdens het spelen is een kind druk bezig om zich dingen eigen te maken, te leren. Daarom is spelen voor kinderen heel belangrijk. 

Grenzen stellen op de proefgesteld

Grenzen stellen is voor mij een van de grootste uitdagingen in mijn leven, en volgens mij ben ik niet de enige. Van nature ben ik iemand die graag controle heeft en weet waar ik aan toe ben. 

Coaching
Opvoeden in balans

Kun je niet tot rust komen en ervaar je veel spanning in je lijf? En heb je geen tijd voor jezelf?
Ik leer jou in zes weken hoe je naar een leven gaat waarin je meer rust ervaart en emotioneel beter in balans bent, zonder dat je het gevoel hebt te kort te schieten.

Hallo, ik ben Nora,

pedagoog en moedercoach

Als coach werk ik vanuit mijn hart, vanuit mijn expertise en met het geloof dat de natuur rust en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen in je leven. Er is een reden dat ik zo sterk geloof in de natuur. Laat mij je meenemen in mijn verhaal.

Mijn verhaal Contact opnemen

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van balans in het moederschap en opvoeden met de natuur. Er worden regelmatig nieuwe blogs online gezet die ook op Facebook en Instagram geplaatst worden.

Eens per maand stuur ik een nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs en exclusieve informatie voor nieuwsbrief abbonees.

Aangesloten bij

Contact

Natuurkind
nora@natuurkindcoaching.nl
06 - 395 47 200

Westrak 52, 
Harderwijk, Nederland

KvK: 72650877
BTW: NL002263135B15

Privacy statement
Algemene voorwaarden

© Natuurkind 2018