Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord
Link in mijn bio

Hier vind je de links die ik heb genoemd in mijn posts en stories op Instagram en Facebook.

Link naar meditatie

In mijn post op instagram en facebook vertelde ik over deze prachtige meditatie. De meditatie gaat over de harde (boosheid, frustratie, etc.) en de zachte (compassie, liefde, etc.) kant in jezelf. Hij is echt prachtig!

Zakmes diploma

Is je kind klaar voor het zakmes diploma? download hem hier. Je kind is er klaar voor als hij gemotiveerd is om er verantwoordelijkheid voor te dragen

Sinterklaas is weer in het land

Je hebt het al aan je kind gemerkt: sinds een aantal dagen is er een bepaalde onrust bij je kind. Sinterklaas is weer in het land, dat is super leuk en super spannend! Je kind heeft misschien meer moeite om te luisteren, het is sneller moe en soms is iets ineens teveel. Hoe ga je daar mee om?

Behouden of loslaten

In deze cursus ga je vier weken aan de slag met de vraag: Wat wil ik behouden en loslaten? Zodat je aan het eind van de cursus keuzes maakt voor een leven dat helemaal bij jou past!

De cursus past goed bij het herfstseizoen. Het is het tijd om terug te schakelen en de balans op te maken, dat zie je ook in de natuur. We maken ons klaar voor de winter. 

Liefde voor alles wat is

Native american manier van leven

Op mijn zesde verjaardag kreeg ik cadeaus in het thema Indianen. Een indianenboek met verhalen en foto’s van dit prachtige volk, een verentooi en outfit (gemaakt door mijn lieve moeder) en een soort Indianen schatkist waarin allemaal dingen zaten om te doen. Vanaf dat moment heb ik gevoelt dat die manier van leven dichtbij mijn hart staat

Indianenfeestje

Ik organiseer Indianenfeestjes buiten in de natuur. Het is voor kinderen in de basisschool leeftijd die graag een buiten feestje willen. We gaan op avontuur om te ontdekken hoe de Amerikaanse Indianen leefden.

Leven in verbinding

Je bent bijna klaar met je studie of net begonnen in het werkende leven. Je hebt een baan, maar voelt dat er iets mist. Je voelt je vermoeid en het lukt je niet om te ontspannen. ’s Avonds kom je uitgeput thuis en heb je geen energie meer om te koken. Als je voor de tv zit met je telefoon in je hand besef je:
er moet iets veranderen!

Laat mij je helpen met een 1-op-1 coachtraject van drie maanden waarin ik je alle ruimte geef om te ontdekken wat bij je past, zodat jij weer vol energie, ontspanning en enthousiasme in het leven staat!

De Bosclub

Ik organiseer de Bosclub in Harderwijk en Ermelo voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. We gaan twee uur met elkaar op pad, het bos in, om al spelend de natuur om ons heen ontdekken.

Op deze pagina kan je je aanmelden voor een eerste GRATIS proefmiddag.

Drie toepasbare tips

Ben je er klaar voor om nu je leven om te gooien en helemaal naar jouw hand te zetten? Wil je weer uitgerust wakker worden? En vol plezier en ontspanning je dag doorkomen?

Ik neem je mee in drie oefeningen die je op weg helpen naar een leven dat écht bij jou past!

Hallo, ik ben Nora,
pedagoog en coach

Als coach werk ik vanuit mijn hart, vanuit mijn expertise en met het geloof dat de natuur rust en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen in je leven. Er is een reden dat ik zo sterk geloof in de natuur. Laat mij je meenemen in mijn verhaal.

Mijn mooiste blogs op een rij:

4 redenen om de natuur in te gaan

Je hebt een drukke week achter de rug en je hebt nog een flinke to-do list over. Je merkt dat je moe bent en je wil graag dat alles af is, dat lukt je onmogelijk en dat frustreert je. Herken je dat? En dat is het perfecte moment om even de natuur in te duiken.

Nu zul je denken werkt dat echt? Hoe dan?

Spelen is natuur

Kinderen spelen elk moment van de dag. Door spelen ontwikkelen kinderen zich. We vinden het allemaal belangrijk dat onze kinderen zich ontwikkelen tot autonome en gelukkige kinderen. Daarom vertel ik in deze blog wat de rol van spel daarbij is.

Natuurlijk leren

Tijdens het spelen is een kind druk bezig om zich dingen eigen te maken, te leren. Daarom is spelen voor kinderen heel belangrijk. 

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van opvoeden, leven met de natuur en het ervaren van vrijheid en balans in je leven. Ik zet maandelijks nieuwe blogs online die ik ook op Facebook en Instagram deel.

Eens per maand stuur ik een inspiratiemail.