Natuurkind maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk mijn privacy statement

Akkoord
Over mij

Verbinding met jezelf en de natuur om je heen zorgt voor rust en ruimte en dat wil ik met je delen.

Mijn aanbod Afspraak maken

Hallo, ik ben Nora,

pedagoog en mediacoach

Als coach werk ik vanuit mijn hart, vanuit mijn expertise en met het geloof dat de natuur rust en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen in je leven. In de mooie bossen rond Harderwijk coach ik ouders bij vragen gerelateerd aan het onderwerp mediaopvoeding. We wandelen in de natuur en zo komen we stap voor stap verder.

Daarnaast organiseer ik voor scholen, kinderopvangcentra en andere organisaties in het sociale domein informatie- en inspiratiebijeenkomsten over mediaopvoeding en spelen in de natuur. 

Stuur een mail Mijn aanbod

Rust en ruimte

Ik gun jou rust en ruimte om bewust te kiezen voor je gezin. Verbinding met de natuur zorgt voor die rust en ruimte en daar maak ik graag gebruik van. De natuur draagt bij aan het proces om dichtbij jezelf te komen en je eigen kracht te ervaren, zodat je knopen kunt doorhakken.

Ouders en kinderen die bij mij zijn geweest zijn weer in verbinding met zichzelf, de ander en de natuur om hen heen.

 

 

 

  

  

  

  

  

Kwaliteit borgen

Ik vind het belangrijk dat ik kwaliteit lever. Om te laten zien dat ik kwaliteit lever kan ik ervoor kiezen om mij bij een beroepsvereniging aan te sluiten, zodat zij dit monitoren en mij hierbij ondersteunen. In de toekomst ben ik dat zeker van plan. Alleen als starter is dat nog een grote hap uit mijn budget. Daarom heb ik ervoor gekozen om jullie hier te vertellen wat ik doe om mijn kwaliteit te waarborgen:

  • Ik heb een keer in de maand intervisie met andere coaches;
  • Ik zorg dat mijn EHBO-diploma up-to-date is;
  • Ik neem actief deel aan het Netwerk Mediawijsheid;
  • Ik volg cursussen en lees boeken om mij meer te verdiepen en ontwikkelen op het gebied van mediaopvoeding en opvoeden met de natuur.

Handige tips en verdieping

Op mijn blogpagina vind je handige tips en verdieping op het gebied van mediaopvoeding en opvoeden met de natuur. Er worden regelmatig nieuwe blogs online gezet die ook op Facebook, LinkedIn en Instagram geplaatst worden.

Eens per maand (met ingang van september 2019) stuur ik een nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs en exclusieve informatie voor nieuwsbrief abbonees.

© Natuurkind 2018